Vliegengordijnen van de beste materialen

Als u op zoek bent naar een goedkoop vliegengordijn tegen vliegen en andere insecten, dan bent u bij Van Stippent aan het juiste adres. Wij leveren vliegengordijnen van verschillende materialen, zoals vliegen gordijnen met een houten look, liso vliegengordijnen en aluminium vliegengordijnen.

Sterke materialen voor effectieve vliegengordijnen

Bij Van Stippent heeft u een ruime keus uit materialen en patronen wanneer u een vliegengordijn uitkiest. Wij leveren uitsluitend vliegengordijnen van hoogwaardige kwaliteit, zodat wij u kunnen verzekeren dat deze sterk én effectief zijn. Ze houden vliegen en ongedierte buiten en geven tegelijkertijd een luxe of moderne uitstraling aan uw inrichting. Zo kunt u bijvoorbeeld voor aluminium vliegengordijnen kiezen wanneer u van een moderne uitstraling houdt. Gaat uw voorkeur eerder uit naar een warme uitstraling? Dan zijn onze vliegengordijnen van hout-look geschikt voor u. Welk materiaal u kiest hangt af van uw overige wensen. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat het materiaal voor uw vliegengordijn duurzaam is? Of heeft u graag een lichtgewicht vliegengordijn? Wat uw wensen ook zijn, wij kijken graag met u mee en helpen u met uw het kiezen van een vliegengordijn (op maat).

Vliegengordijnen op maat

Welk materiaal vliegengordijnen u ook kiest, bij van Stippent kunnen alle vliegengordijnen op maat gemaakt worden. Bij een vliegengordijn op maat kunt u denken aan het op maat maken van de breedte, lengte, kleur en het model. De levertijd van een vliegengordijn op maat bedraagt gemiddeld 1,5 week. Van Stippent biedt naast houten look, kunststof en aluminium vliegengordijnen ook flappies (PVC strokengordijnen) en de zogenaamde wokkel gordijnen, gemaakt van gedraaide kunststof slierten. Voor elk materiaal vliegengordijnen bieden wij u de optie om te kiezen uit een 100tal vaste patronen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een ontwerp te maken. Heeft u vragen over de verschillende materialen of wilt u graag hulp bij uw keuze? Bel ons gerust, we staan graag voor u klaar.

Aluminum HoutLisoFlappengordijn