Liso: de meest populaire vliegengordijnen

Liso vliegengordijnen, ook wel kralengordijnen genoemd, zijn de meest populaire vliegengordijnen bij Van Stippent. Liso vliegengordijnen zijn vervaardigd van 6 cm lange hulsjes van het hoogwaardige flexibele kunststof polyethyleen (P.E.). Dit maakt het Liso vliegengordijn ontzettend sterk en tevens moeilijk breekbaar. De vliegengordijnen zijn te verkrijgen in ruim 30 verschillende kleuren. Ook het verwerken van een motief in uw Liso vliegengordijnen is bij Van Stippent geen enkel probleem. Zo vindt u bij ons altijd een Liso vliegengordijn naar wens.

De voordelen van Liso Vliegengordijnen

Liso vliegengordijnen kennen vele voordelen. Zo zijn de kunststof hulsjes zodanig sterk, dat deze niet kapot kunnen springen wanneer de sliert tussen de deur zou komen. Ook is het Liso vliegengordijn ontzettend effectief doordat de hulsjes erg dicht naast elkaar vallen. Een vlieg heeft daardoor weinig kans om binnen te komen. Het Liso vliegengordijn is relatief zwaar, waardoor het weer snel in model valt en afsluit wanneer u er doorheen gelopen bent. Wind zal ook weinig invloed hebben op het gordijn. Daardoor kan het niet openwaaien en vliegen binnenlaten. Het gordijn zal aaneengesloten golven in plaats van open waaien.

De duurzaamheid van Liso Vliegengordijnen

Naast dat Liso vliegengordijnen uitstekend hun werk doen, is het ook een zeer duurzaam type vliegengordijn. Deze gordijnen zijn gemakkelijk schoon te houden, zodat u ze door de jaren heen goed kunt onderhouden. U kunt de slingers zelfs in een waszak op een laagprogramma wassen in de wasmachine. Uw Liso vliegengordijn gaat, afhankelijk van de zon, zo’n 5 tot 15 jaar mee. De zon hard de hulsjes namelijk uit, waardoor deze op den duur kapot kunnen springen. Op de hulsjes geven wij 3 jaar garantie. Dit type vliegengordijn is tevens kind- en diervriendelijk.

Heeft u vragen over Liso vliegengordijnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0486 411090.