Een hoogwaardig vliegengordijn in uw achterdeur

Met goed weer zet u natuurlijk graag uw achterdeur open. Maar vliegen en andere vliegende insecten wilt u natuurlijk graag buiten houden. Dan kunt u uit verschillende opties kiezen, zoals een hordeur, schuifbare hor of vliegengordijn. Een vliegengordijn heeft vele voordelen en is efficiënt in het buitenhouden van vliegen.

Voordelen van een vliegengordijn voor uw deur

Het plaatsen van een vliegengordijn voor uw achterdeur heeft vele voordelen. Een vliegengordijn schaft u voornamelijk aan om praktische redenen: u wilt vliegen en ander ongedierte buiten houden, terwijl u toch kunt genieten van de frisse lucht en daglicht. Een vliegengordijn werkt daarvoor zeer efficiënt. Maar een vliegengordijn draagt ook bij aan de inrichting van uw huis. Zo kunt u uw vliegengordijn helemaal afstemmen op de kleuren en stijl van uw meubels. Denk bijvoorbeeld aan een hout-look vliegengordijn voor een sfeervolle, warme uitstraling. Vliegengordijnen bij Van Stippent zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en patronen. Zo kunt u altijd een vliegengordijn voor uw deur kiezen dat geheel aan uw wensen voldoet.

Vliegengordijn voor uw deur naar wens

Bij Van Stippent kunt u kiezen uit kant-en-klare vliegengordijnen, maar ook uit doe-het-zelf pakketten. De kant-en-klare vliegengordijnen worden door ons naar uw wens gemaakt, inclusief eventuele eigengemaakte logo’s of ontwerpen. De doe-het-zelf vliegengordijnen kunt u zelf als losse onderdelen in elkaar zetten. Dit is een verrassend leuke én makkelijke bezigheid. U kunt bij uw bestelling aangeven of u uw vliegengordijn kant-en-klaar geleverd wilt hebben of dat u deze zelf in elkaar zet.

De beste kwaliteit vliegengordijn voor uw deur

Van Stippent staat voor kwaliteit. Onze vliegengordijnen voor uw deur zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals kunststof en aluminium. Daardoor gaan de vliegengordijnen lang mee (tot wel 15 jaar) en zijn ze makkelijk te onderhouden. Heeft u vragen over uw vliegengordijn voor uw deur? Bel ons dan voor meer informatie. Ook bij vragen over onderhoud of garantie staan we u graag te woord.