Vliegengordijnen voor elke woonsituatie

Wanneer het mooie weer er weer er weer aan komt kunt u last krijgen van vliegen en andere vliegende insecten in uw huis. Zorg dat het geen overlast wordt met de vliegengordijnen van Van Stippent! Wij bieden vliegengordijnen voor elke woonsituatie; voor openslaande deuren, schuifpuien en natuurlijk kind- en diervriendelijke vliegengordijnen. Uw huisdier kan gemakkelijk naar binnen en naar buiten lopen zonder dat u telkens de deur open hoeft te doen. Ook voor kleine kinderen zijn vliegengordijnen ideaal en bijvoorbeeld praktischer dan hordeuren waar ze met de handjes doorheen kunnen duwen. Heeft u vragen over welk soort vliegengordijn het best bij uw situatie past? Neem dan contact op voor meer informatie, we helpen u graag.

Kant-en-klare vliegengordijnen

De vliegengordijnen bij Van Stippent zijn kant-en-klaar of in een doe-het-zelf pakket leverbaar. Met kant-en-klare vliegengordijnen bespaart u een hoop tijd! In onze webshop geeft u namelijk precies aan hoe uw vliegengordijn eruit moet zien en hoe lang of breed deze moet zijn. Daarbij kunt u zelf kiezen uit een kant-en-klaar patroon of een zelfgemaakt patroon. Zoals u uw wensen doorgeeft tijdens uw bestelling, zo wordt uw vliegengordijn geleverd.

Doe-het-zelf vliegengordijnen

U kunt geld besparen op uw vliegengordijn door deze zelf in elkaar te zetten. Dit is verrassend makkelijk én leuk om te doen! Zo kunt u zelf de lengte van uw vliegengordijn bepalen, maar ook de breedte. Ook het ophangen van het gordijn aan de rails is zo gedaan. We leggen het stap voor stap voor u uit op de doe-het-zelf pagina. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Vliegengordijn installatie service

Onze vliegengordijnen zijn gemakkelijk boven uw deur, openslaande deuren of schuifpui te bevestigen. Mocht u het toch liever laten doen, dan kunnen wij tegen een meerprijs uw vliegengordijn installeren bij u thuis.