Houten vliegengordijnen - Van Stippent

Vliegengordijnen in warme hout-look

Bij van Stippent heeft u een ruime keuze uit hout-look vliegengordijnen. Deze gordijnen zijn niet gemaakt van echt hout, dit is namelijk niet zo sterk en duurzaam als de overige materialen van onze vliegengordijnen. De hout-look vliegengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig en oersterk kunststof. Wij bieden u verschillende kleuren houttinten in model Miami.

De voordelen van Miami houten vliegengordijnen

De Miami vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in 3 houttinten, variërend van een lichte kleur hout, tot medium bruin en een donkere kleur bruin. Deze kleuren zijn ook stijlvol met elkaar te combineren en te verwerken in een mooi patroon. Deze hout-look vliegengordijnen zijn ideaal voor inrichtingen met houten vloeren en houten meubels. De hulsjes zijn bestand tegen regen op den duur kunnen ze door de zon verkleuren. U kunt lang genieten van uw stijlvolle hout-look vliegengordijn.

De duurzaamheid van Miami houten vliegengordijnen

Het Miami vliegengordijn in hout-look is gemaakt van een ander type kunststof dan de overige vliegengordijnen. Daardoor zijn deze 6 cm lange hulsjes nog harder en gaan ze langer mee. Bij goed onderhoud kunnen de hout-look vliegengordijnen wel minstens 10 jaar mee. Het schoonmaken van dit type vliegengordijn gaat gemakkelijk; u hoeft ze enkel af te nemen met een doek. Wij bieden een garantie van 3 jaar op de hulsjes van uw houten vliegengordijn Miami.

Een moderne hout-look vliegengordijn

Een ander voordeel van de hout-look vliegengordijnen is dat deze er het meest natuurlijk uitzien. De aanwezigheid van de stalen haakjes wordt verdoezeld doordat de hulsjes er overheen vallen. Dit geeft uw vliegengordijn een luxe en moderne uitstraling. De Miami hout-look vliegengordijnen zijn tevens verkrijgbaar in patronen naar wens.