Plastic ‘flappies’ gordijn

Een PVC gordijn, ook wel flappengordijn, strokengordijn of flappies genoemd, zijn gordijnen die gemaakt zijn van PVC stroken. Dit soort gordijnen wordt veelal gebruikt in koelcellen, magazijnen en bij industriële bedrijven. Een PVC gordijn is een goede manier om uw energiekosten te besparen. Ze worden vooral gebruikt wanneer een (deur)opening niet afgesloten is, bijvoorbeeld omdat er continu doorheen gelopen wordt. Vooral in magazijnen kan er koude lucht van buiten naar binnen komen, maar ook andersom. De plastic stroken van houden de koude lucht binnen het magazijn, zodat personen, maar ook heftrucks en pallets makkelijk kunnen passeren.

De voordelen van een PVC gordijn

Van Stippent biedt PVC gordijnen in diverse diktes en breedten. Zo kunt u kiezen uit een dikte van 2 of 3 millimeter en uit een breedte van 10, 20 of 30 centimeter stroken. De PVC kunststof is daarnaast gestabiliseerd en UV bestendig. Van Stippent biedt u de keuze uit zwart, grijs, wit en blauw, maar natuurlijk ook de populaire transparantie plastic flappen gordijnen. De transparantie gordijnen zijn tevens heel veilig in gebruik, omdat er van beide kanten zichtbaar is wat er gebeurt achter de gordijnen. De gordijnen zijn gemakkelijk aan de kapstokrail te bevestigen en zelf op te hangen. Natuurlijk kunt u de PVC gordijnen ook zelf maken; de benodigde onderdelen zijn los verkrijgbaar. Heeft u liever een kant-en-klaar en door ons op maat gemaakt gordijn? Ook dit is mogelijk bij Van Stippent. Bel ons voor meer informatie of neem per e-mail contact met ons op.

De duurzaamheid van een PVC gordijn

Een PVC gordijn is gemaakt van duurzaam plastic dat bestand is tegen zowel koude als warmte temperaturen. Het hoogwaardige materiaal gaat lang mee, afhankelijk van de toepassing en de dikte van het materiaal. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.