Extra brede vliegengordijnen voor openslaande deuren

Bent u op zoek naar vliegengordijnen voor openslaande deuren? Bekijk dan het ruime assortiment van Van Stippent. Wij bieden vliegengordijnen in allerlei soorten en maten met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Voor uw openslaande deuren voldoen standaard deur vliegengordijnen niet. U heeft extra brede vliegengordijnen nodig met extra brede rails. Van Stippent kan deze vliegengordijnen op maat voor u maken.

Voordelen van een vliegengordijn voor openslaande deuren

Openslaande deuren zijn vaak erg breed: een hordeur is dan bijvoorbeeld wat minder makkelijk open te schuiven. Ook wanneer u met een dienblad of uw handen vol door de openslaande deuren wilt lopen, is een hor of hordeur niet handig. Vliegengordijnen daarentegen zijn wel ideaal. U kunt gewoon doorlopen en de slierten vallen weer netjes naast elkaar zodat vliegen geen kans krijgen. Bij Van Stippent heeft u een ruime keuze aan vliegengordijnen voor uw openslaande deuren. Zo kunt u ervoor zorgen dat de gordijnen bijdragen aan de inrichting van uw huis. Houdt u van een moderne inrichting? Dan is het aluminium vliegengordijn Kriska bijvoorbeeld mooi en stijlvol.

Vliegengordijn voor openslaande deuren op maat

Omdat openslaande deuren al gauw in breedte kunnen verschillen is er geen standaard vliegengordijn voor openslaande deuren. Deze kunnen wij voor u op maat maken, geheel afgestemd op de hoogte en breedte van uw openslaande deuren. Wilt u een mooi motief of uw eigen logo verwerken in uw vliegengordijn? Dat is geen probleem bij Van Stippent. Neem voor meer informatie een kijkje naar onze modellen of neem contact op indien u vragen heeft.

Hoogwaardige vliegengordijnen voor openslaande deuren

De materialen van onze vliegengordijnen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. De vliegengordijnen van Van Stippent zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals kunststof en aluminium. Zo kunnen wij garanderen dat uw vliegengordijn jaren meegaat en dat u deze makkelijk kunt onderhouden.