Van ongediertebestrijding naar vliegengordijnen

Van Stippent Vliegengordijnen is opgericht in 2001. Wij zijn begonnen als bedrijf in ongediertebestrijding; een service die wij nu nog steeds bieden. Vanuit onze klanten kregen wij geregeld de vraag of we ook vliegengordijnen verkochten. Daarom hebben ervoor gekozen om onze service uit te breiden door een ruim assortiment aan vliegengordijnen te bieden. Van Stippent biedt u vliegengordijnen voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel kant-en-klaar te bestellen als zelf op maat te maken.

Het beste vliegengordijn voor de beste prijs

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw vliegengordijn. Daarom werken wij uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen, zodat wij u het beste vliegengordijn kunnen bieden voor de beste prijs. Prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke service staan bij Van Stippent hoog in het vaandel. Onze trouwe klanten komen dan ook keer op keer terug voor een tweede of derde vliegengordijn bij Van Stippent.

Vliegengordijnen voor elke toepassing

Wij leveren niet alleen vliegengordijnen aan particulieren, ook bedrijven in onder andere de horeca zijn tevreden klanten van Van Stippent. Wij geven graag een persoonlijk advies en houden daarbij rekening met uw wensen en voorkeuren. Heeft u bijvoorbeeld rondlopende huisdieren of kleine kinderen? Dan weten wij precies welk soort vliegengordijn het meest kind- en diervriendelijk is. Heeft u openslaande tuindeuren en daardoor extra brede vliegengordijnen nodig? Wij kijken graag met u mee welk type vliegengordijn het beste bij uw wensen past.

Van Stippent vliegengordijnen: op uw wensen afgestemd

Naast dat wij u een ruime keuze bieden in soorten vliegengordijnen, heeft u bij Van Stippent ook de optie om kleuren en patronen zelf uit te kiezen. Daardoor kunt u een model met patroon naar wens kiezen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.