wesp bestrijden - ongediertebestrijding - Van Stippent

Wespen bestrijden

Een wespennest in uw dakgoot, schuur, spouwmuur of op zolder is ontzettend vervelend. Zodra u een wespennest ontdekt heeft kunt u contact met ons opnemen. Hoe eerder u erbij bent, hoe beter. We komen bij u langs om de situatie te beoordelen. Door Van Stippent bent u snel van een wespennest verlost.

 

houtworm bestrijden - Van Stippent

Houtworm bestrijden

Houtworm is een zeer vervelende plaag. De houtworm kan namelijk overal in huis waar hout te vinden is zijn gang gaan. Wanneer u houtwormschade ontdekt kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen om de houtworm te verdelgen. Ze tasten snel uw houten meubels aan en daar kunnen wij bij Van Stippent snel wat aan doen.

 

muizen bestrijden - Van Stippent

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden is een vak apart en kan zelden door uzelf opgelost worden. Muizen komen namelijk door de kleinste gaten en kieren binnen. De experts bij Van Stippent beschikken echter over de juiste benodigdheden om muizen op te sporen en ze effectief te verdelgen. De beste manier om dit aan te pakken bespreken we van te voren met u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Ratten bestrijden - Van Stippent

Ratten bestrijden

Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren en zijn een grote overlast. Daarnaast zijn ze zeer moeilijk zelf te bestrijden, daarom vraagt het dus altijd om de aanpak van professionals. Van Stippent heeft professionals in huis die over de juiste middelen beschikken om een rattenplaag op te sporen en de ratten effectief te bestrijden.

 

Van Stippent helpt u van ongedierte af

Naast vliegengordijnen is Van Stippent ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Hier zijn we zelfs al mee begonnen voordat we besloten om vliegengordijnen aan te bieden. Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte heeft u aan Van Stippent dan ook een betrouwbare partner.

Welk ongedierte bestrijden wij?

Bij het bestrijden van ongedierte kunt u denken aan veelvoorkomende soorten ongedierte zoals insecten: wespen, houtworm en mieren. Maar natuurlijk ook aan ongewenste knaagdieren zoals ratten en muizen. Heeft u last van ongedierte? Bel ons dan voor meer informatie, dan bekijken wij of eruit hoe we u van het ongedierte af kunnen helpen.

Hoe bestrijden wij ongedierte?

Wanneer u contact met ons opneemt maken we een afspraak om bij u thuis langs te komen en te bepalen hoe we te werk gaan. Ook bespreken we wat de risico’s zijn, hoe lang en hoe vaak er bestreden moet worden en waar u verder rekening mee moet houden. Wij streven er naar om zo snel mogelijk het ongedierte te bestrijden en om dit op een diervriendelijke manier te doen.

Voor meer informatie over ongediertebestrijding kunt u contact opnemen met ons. We bespreken graag uw probleem en maken een afspraak om bij u langs te komen.