Aluminium vliegengordijn Kriska

De Kriska aluminium vliegengordijnen van Van Stippent zijn vliegengordijnen van de hoogste kwaliteit geanodiseerd aluminium. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in uw huis. Daarnaast zijn de aluminium vliegengordijnen bij uitstek geschikt voor het verwerken van uw gewenste patroon. Wij leveren het Kriska vliegengordijn in 13 kleuren, zodat u uw vliegengordijn perfect op uw inrichting kunt afstemmen.

De voordelen van aluminium vliegengordijn Kriska

Dit type vliegengordijnen wordt veelal gebruikt voor openslaande deuren en schuifpuien. De aluminium verbindingen zijn zeer sterk en bijna onverwoestbaar, maar toch licht in gewicht. Het aluminium roest niet en door de verbindingen met kleine haakjes laten aluminium vliegengordijnen veel licht binnen. Daarentegen hangen de slierten heel nauw op elkaar. Zo kunt u genieten van licht in uw huiskamer terwijl u vliegen en andere insecten effectief weert. Dit vliegengordijn is verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Het Kriska aluminium vliegengordijn is zelfs bijzonder geschikt voor het verwerken van uw logo of motief op maat. Dit komt doordat de individuele haakjes heel klein zijn zodat een logo met veel precisie verwerkt kan worden.

Aluminium vliegengordijnen

Het Kriska vliegengordijn is decoratief, modern en duurzaam, maar wat minder geschikt voor huisdieren en kinderen. Ondanks dat aluminium een sterk materiaal is, kan er wel wat rek op komen wanneer er flink aan de slingers getrokken wordt. De slinger kan daardoor langer worden. Echter gaat aluminium ontzettend lang mee, zo kan uw Kriska vliegengordijn wel jaren mee. Het aluminium vliegengordijn Kriska houdt u gemakkelijk schoon door deze af te doen met een sopje.

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over aluminium Kriska vliegengordijnen, neemt u dan contact met ons op.