Voor elke schuifpui een vliegengordijn

Een schuifpui tussen uw huis en tuin zorgt voor veel licht. Met mooi weer wilt u dan natuurlijk de schuifpui open zetten, maar vliegen? Die wilt u buiten houden. Een vliegengordijn voor uw schuifpui is dan een ideale oplossing. Zo geniet u van het licht en de frisse buitenlucht, zonder vliegen en andere insecten in uw huis.

Voordelen van een vliegengordijn voor uw schuifpui

Er zijn verschillende manieren om uw schuifpui te voorzien van een oplossing tegen vliegen. Denk bijvoorbeeld aan hordeuren. Maar een vliegengordijn heeft vele voordelen ten opzichte van hordeuren. Viegengordijnen zijn vele malen flexibeler en geven u de mogelijkheid om door de deuropening te lopen zonder dat u daadwerkelijk een deur hoeft te openen. Zelfs met een dienblad in uw handen kunt u door een vliegengordijn lopen. Ook is een vliegengordijn vriendelijker voor uw huisdieren of kleine kinderen. Daarnaast zijn vliegengordijnen gemakkelijk op maat te maken bij Van Stippent. Zo kunnen wij u altijd voorzien van een perfect passend vliegengordijn voor uw schuifpui. Vliegen en andere insecten krijgen zo geen kans om uw huis binnen te komen.

Schuifpui vliegengordijn op maat

Elke schuifpui is anders qua hoogte en breedte. Daarom maken wij uw vliegengordijn voor de schuifpui geheel op maat en naar uw wens. Onze Liso vliegengordijnen zijn bijvoorbeeld een zeer populaire keus voor schuifpuien. Liso vliegengordijnen zijn namelijk gemakkelijk op maat te maken, licht in gewicht en ideaal voor het verwerken van mooie patronen naar wens.

Schuifpui vliegengordijn installeren

Uw schuifpui vliegengordijn kan door middel van rails en haakjes aan uw schuifpui bevestigd worden. Dit is gemakkelijk zelf te doen, maar wij kunnen het ook voor u doen. Tegen een meerprijs bieden wij u een installatieservice. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vliegengordijn goed vast zit en effectief zijn werk doet. Wilt u meer informatie over vliegengordijnen voor uw schuifpui of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.